Søgning
 
Gå til bestilling
 

Indkøbskurv

0,00 DKK
0

Vilkår


1.Køb hos Sohu-billigfolie 
2.Priser 
3.Salg generelt 
4.Levering 
5.Afbestillinger 
6.Betaling 
7.Fortrydelsesret 
8.Reklamationsret 
9.Anvendelse af reklamationsret 
10.Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende 
11.Persondatapolitik 
12.Cookies 
13.Webstatestik 
 
1.Køb hos Sohu-billigfolie.dk. 

Du vil kort efter afgive bestilling modtage en ordrebekræftelse pr. mail. Når du handler med sohu-billigfolie.dk indgås aftaler på dansk

Hvis du ønsker en kopi af din ordrebekræftelse bedes du sende mail til ( info@sohu-shop.dk )

2. Priser 
Alle priser er inkl. 25 % moms og andre afgifter og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er dagspriser. 
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. 
Der tages forbehold for: 
force majeure 
leveringssvigt 
afgiftsændringer 

3. Salg generelt 
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. 
Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald 
eller stigning. 

4. Levering 
Den normale leverings tid er 1-3 arbejdsdage. Dog ikke hvis der er tale og bestillingsvarer, det kan tage ekstra 
arbejdsdage. 
 
Priser for levering:
FRI FRAGT til levering for private i Danmark.
Ved Levering til Erhverv i DK koster det 49 kr. i fragt.  
Ved levering til andre lande koster det 49 kr. i fragt
Fragt til Norge koster 49 kr. (Ved ordre over 200 kr. uden fragt, vil der blive beregnet told)
Fragt levenrandør - Post Danmark. 

5. Afbestillinger 
Ønsker De, at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, Skal der fremsende en mail til 
sohu1407@gmail.com med mærket "afbestilling" Her bør bestillingsnummeret fremgå. 
Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten " Afbestilling! " indsat i 
emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget. 

6.Betaling
På sohu-billigfolie.dk kan der betales med: 
 Bankoverførsel. obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Vi anbefaler altid 
betaling med kort. 
Dankort, Visa Card, Eurokort, MasterCard, JCB kort, Visa Elektron. (Gebyr 0,70 kr)  
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra sohu-wallstickers.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end 
det, du har godkendt ved købet. 
- Paypal (gebyr 10 kr) 
- EAN (kun for virksomheder med EAN) 
 
7.Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på sohu-billigfolie.dk. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren.
BEMÆRK: Metervarer og varer specielt afmålt efter personlige mål tages ikke retur, samt specialet lavet wallstickers fremstillet efter individuelle behov.
Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, kontakter vi dig med tilbud om at ansættes varen skønsmæssigt af Sohu-billigfolie ud fra en mulig salgsværdi.
Ved køb af [Folie ] er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren og er 49 kr
Sohu-billigfolie returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4. Der er tre måder hvorpå De kan returnere varen på:
De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at de straks kan returnere varen til Sohu-billigfolie.
De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Sohu-billigfolie. I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, samt dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Sohu-billigfolie.
De kan aflevere varen indenfor 14 dage på adressen.
Adressen er Sohu-billigfolie, Gl. landevej 13, 6400 Sønderborg
Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


8.Reklamationsret
Når du handler på sohu-billigfolie.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses under Køberegler. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres eller erstattes denne vederlagsfrit af os eller af producenten.
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Det er dit ansvarlig at følge og overholder vejledningen om opsætning af varen.

9.Anvendelse af reklamationsretten Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Sohu-billigfolie inden rimelig tid efter manglen ved varen er opdater. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare.
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Sohu-billigfolie, at De retter henvendelse til sohu1407@gmail.com.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes til:
[ Sohu-billigfolie. Gl. Landevej 13 6400 sønderborg]
Sohu-billigfolie kan ikke drages til ansvar for indirekte følgeskader, som varer solgt af Sohu-billig måtte have skabt. For procedure under reklamationer følger Sohu-billigfolie Købelovens § 78.
I det omfang Sohu-billigfolie måtte være ansvarlig, er ansvaret begrænset til det direkte tab og omfatter således ikke følgeskader på tilsluttet udstyr og indirekte tab såsom tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab, installationsomkostninger m.v. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage , vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Sohu-billigfolie udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Sohu-billigfolie

Forsvarlig returnering Alle produkter der returneres til Sohu-billigfolie skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation. Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode Sohu-billigfolie forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med diskontoen + 2% pr. påbegyndt måned.
11.Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på sohu-billigfolie.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos [ Sohu-billigfolie.dk] og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor
Direktøren [og hvem der ellers har adgang til oplysningerne] for [Stina Møller] har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på sohu-billigfolie.dk er [ Stina Møller ].
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Hvis I opbevarer kundeoplysningerne krypteret skal det skrives og forklares, hvordan de er krypteret. Det samme gælder for næste punkt, nemlig transmissionen af kundeoplysningerne.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til sohu-billigfolie.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
OBS! Hvis i har en aftale med eksempelvis et anmeldelsessite vil det betegnes som, at der videregives oplysninger til tredjemand. Det skal i oplyse om her, og angive hvem i videregiver oplysninger til.
Som registreret hos [indsæt juridisk navn] har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til [ Stina Møller] via e-mail [ Sohu1407@gmail.com].

12.Cookies
På sohu-wallstickers.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Vi samarbejder med et eksternt bureau/virksomhed der sætter cookies via hjemmesiden, og vi anvender Google Analytics/Adwords.
Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til ( Stina Møller, sohu1407@gmail.com, 53341911 )
13.Webstatistik

Vi bruger en webstatistik på sohu-wallstickers.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere sohu-billigfolie.dk.

© copyright 2014 Sohu-Billigfolie